ledige jobs

ledige jobs i plejehjemmet ida marie

Her kan du se jobopslag på de ledige stillinger, der er på Ida Marie.

I 2022 skal vi ansætte flere medarbejdere. Hvis du vil vide mere, så kontakt forstander Karina B. Majgaard på mail: kbm@mariehjem.dk eller tlf.: 5152 7092

 

Sidebar

Ida Mariehjemmet søger en faglig stærk og hjertevarm Social og sundhedsassistent/hjælper fyldt med hjertevarme til nattevagt.

Stillingen som Social og sundhedsassistent/hjælper her på Ida Marie er til dig, der ønsker at indgå i et stærkt fagligt og hjertevarmt team, hvor alle i huset bidrager til at skabe en tryg og meningsfuld hverdag for beboerne.

På Ida Marie er vores fokus, at alle fortjener et godt liv!
Du vil derfor opleve en hverdag præget af stor kærlighed til beboerne og et stort fokus på at se mennesket før opgaven.

Fagligt vil du kunne mærke et målrettet fælles fodslag med fokus på at støtte beboerne bedst muligt til en meningsfuld og værdig hverdag.

Det gør vi ved løbende at drøfte den enkelte beboers trivsel og sundhed på fælles faglige møder.

Faglige møder skaber fælles fodslag
Som SSA/SSH på Idamarie vil du få mulighed for at vokse og bruge dine sundhedsfaglige og sociale kompetencer.

Dagligt arbejder vi med tidlig opsporing. To gange om ugen har vi triage møder, hvor der er stort fokus på at videredelegere sundhedsfaglige opgaver til dig som SSA/SSH, og hvor du har frihed under ansvar. Du står ikke alene, du vil få støtte og oplæring fra vores dygtige sygeplejersker og social og sundhedsassistenter der hvor du er usikker. Vores dokumentationssystem er Nexus, og vi afholder Nexus caféer.

To gange om ugen har vi besøg af vores huslæge, hvor du vil lære at ”gå stuegang” sammen med ham.

En gang om måneden har vi beboerkonference, hvor vi sammen drøfter beboerens trivsel ud fra Tom Kitwoods ”blomsten” og demensligningen. Med afsæt i drøftelserne beslutter vi, hvordan vi med fælles fodslag bedst kan støtte den enkelte beboer til at opnå den bedst tænkelige hverdag.
For eksempel, har ”Dorit” brug for støtte til at finde ro. ”Grethe” vil gerne på ture og opleve noget. ”Gerda” nyder sit strikketøj og en god snak, ”Oda” drømmer om en tur til Tyrkiet og ”Frede” nyder en dans i cafeen. Dagene er aldrig kedelige på Ida Marie. Der er ikke langt fra tanke til handling, det er kun fantasien der sætter begrænsningerne her på friplejehjemmet, som er opstartet den 1. sep. 2021.

Er det noget for dig?
Er du interesseret i en hverdag i selskab med fantastiske faglig dygtige kollegaer, der brænder for deres fag og vores 50 beboere, så er det på Idamarie, du skal have din fremtidige arbejdsplads.
På Idamarie vil du komme til at vokse som SSA/SSH med fagligt stort ansvarsområde. Du vil få høj grad af indflydelse, og du vil være med til at få indflydelse på at skabe vores traditioner og bidrage til en stærk faglig og kærlig kultur.

Vagterne tilrettelægges således du arbejder 7 nætter og 7 fri. Arbejdstiden er fra mandag til mandag.

Der er mulighed for at arbejde blandet aften og nat, hvis man ønsker det.

Din ansøgning må gerne være kort, vi vil hellere have en snak med dig her hos os. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende et par ord om dig selv.

For at sende din ansøgning, skal du klikke på knappen “Send ansøgning”.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail: abae@mariehjem.dk eller ringe til Souschef Anya Bæksted 93633573 eller Planlægger Karina Allerup kaam@mariehjem.dk eller ring til 93633572.

Sidebar
66 12 42 05 Find hjem

Kontakt